UA / RU
Підтримати ZN.ua

За добу бойовики більше 40 разів порушили режим тимчасового припинення вогню - Тимчук

Активні дії бойовиків відзначені на Дебальцевському, Донецькому і Маріупольському напрямках - відповідно 20, 9 і 4 обстрілів з усіх видів озброєнь.

За минулу добу російсько-терористичні війська порушили режим тиші більше 40 разів. Про це повідомив керівник групи "Информсопротивление" Дмитро Тимчук на своїй сторінці Facebook в середу вранці.

"Активні дії бойовиків відзначені на Дебальцевському, Донецькому і Маріупольському напрямках - відповідно 20, 9 і 4 обстрілу з усіх видів озброєнь", - написав він.

За його словами, спроба штурму бойовиками Донецького аеропорту після тривалого артилерійського і мінометного обстрілу близько 2:30 ночі відбиті силами АТО.

За словами Тимчука, на території, контрольованій "ДНР", відзначається зростання проукраїнських настроїв у середовищі місцевих бізнесменів. "За приблизними оцінками, 50-70% підприємців виступають за якнайшвидше закінчення російської авантюри на Донбасі і повернення даних територій під повну юрисдикцію України", - написав він.


Нагадаємо, за минулу добу російсько-терористичні війська більше 30 разів порушили режим тиші, обстрілюючи наші позиції з усіх видів озброєнь, наданих терористам Російською Федерацією.!zn