UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через аварію в Черкаській області змінено маршрути потягів

У результаті пожежі згоріли 25 прилеглих будинків, ніхто не постраждав.

"Укрзалізниця" змінила маршрути ряду пасажирських потягів через аварію в Черкаській області.

Як повідомляє прес-служба залізничного агентства, потяг "Інтерсіті+" №732/731 Київ-Запоріжжя курсуватиме через Гребінку - Полтаву - Красноград - Лозову - Синельникове - Запоріжжя. Таким чином, він проїде повз Дніпропетровськ, і безлічі пасажирів доведеться дыставатися до міста ще кілька десятків кілометрів.

Потяги №228/227 Бердянськ - Київ, №210/209 Миколаїв - Київ та №28/27 Севастополь - Київ поїдуть через станцію ім. Шевченка (Корсунь-Шевченківський), Черкаси та Гребінку. Потяг №18/17 Київ-Адлер - через Гребінку, Черкаси і станцію ім. Шевченка.

Швидкісний потяг №733/734 Дніпропетровськ - Київ прямуватиме через Користовку - Бурти - Кременчук - Полтава - Гребінку. А потяг № 86/85 Львів - Сімферополь поїде через Вапнярку - Слобідку - Помічну - Знам'янку.

Також повідомляють, що на залізниці створена комісія, яка розслідує причини сходження вагонів з нафтою, під керівництво гендиректора УЗ Бориса Остапюка.

Нагадаємо, аварія сталася сьогодні вранці на залізничній станції "Городище". В результаті сходження з рейок 20 цистерн, стався розлив нафтопродуктів і загоряння 11 цистерн, а також локомотива. В результаті пожежі згоріли 25 прилеглих будинків, ніхто не постраждав. !zn