UA / RU
Підтримати ZN.ua

З'явилося відео з місця ліквідації командира проросійських бойовиків "Мамая"

На відео відображено момент, коли граната з АГС потрапила у окоп, де перебував ватажок бойовиків.

У мережі з'явився відеозапис, на якому зафіксовано момент ліквідації командира "15-ї інтернаціональної бригади" (т. н. "П'ятнашки") проросійських бойовиків ОРДЛО Олега Маміева ("Мамая"), передає "УНІАН".

Ролик виклали у мережу російські пропагандисти.

Читайте також: Екс-ватажок "ЛНР" Плотницький на волі, живе в елітному котеджному селищі під Москвою - ІС

Нагадаємо, 18 травня в Донбасі був ліквідований командир так званої "15-ї інтернаціональної бригади" бойовиків, відомої як "Пятнашка", Олег Маміев із позивним "Мамай". Він воював на стороні терористів з самого початку. Ватажок бойовиків під час одного з обстрілів позицій ЗСУ був смертельно поранений вогнем (у окоп, де сиділи терористи, влучила граната з АГС), і помер, не приходячи у свідомість, незважаючи на всі спроби лікарів повернути його з того світу.

Раніше вранці 8 лютого 2017 року бойовик "ДНР", голова збройного угруповання "Сомалі" Михайло Товстих, відомий як "Гіві", був убитий в Донецьку. Приміщення, де знаходився бойовик, вразили з вогнемета "Джміль". Відповідальність за його вбивство взяли на себе підлеглі "Гіві", проте в терористичному угрупованні "ДНР" продовжили шукати "українських диверсантів", які нібито вчинили замах на нього.