UA / RU
Підтримати ZN.ua

З самого ранку окупанти випустили ракети по Дніпровському району Дніпропетровщини

Вночі під ворожим вогнем опинилися Нікопольський та Криворізький райони.

Ранок на Дніпропетровщині розпочався з ракетної атаки на область, зокрема, окупанти обстріляли Дніпровський район, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. Дані про загиблих та поранених поки уточнюється.

«Усю ніч ворог тероризував Нікопольський та Криворізький райони. Нікопольський район росіяни обстріляли з «Градів» та важкої артилерії. Ударили по трьох громадах - Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Обійшлося без загиблих та поранених», – додав Резніченко. 

Він додав, що у Нікополі пошкоджено з  десяток багатоповерхівок та приватних будинків. Також пошкоджені лінії електропередач.

«У Марганецькій громаді через російські снаряди спалахнула пожежа у дачному будинку. Полум’я вогнеборці уже приборкали. У Мирівській громаді майже 1 000 родин залишилися без світла. Аварійні бригади енергетиків уже працюють», – додав голова ОВА. 

Водночас у Криворізькому районі під удар потрапила Зеленодольська громада. Результатом обстрілу села Мар’янське стали пошкоджені приватні будинки, сонячна електростанція, склади сільгосппідприємства, газогін та електромережі. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Читайте також: Війська РФ обстріляли два райони Дніпропетровщини, били «Градами» та важкою артилерією — голова ОВА  

Минулої доби окупанти обстрілювали з «Ураганів», «Градів» та важкої артилерії Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини. Крім того, по області ворог випустив дронів-камікадзе.