UA / RU
Підтримати ZN.ua

З початку року Повітряні сили отримали чотири і відновили 68 одиниць авіатехніки

Завдяки наполегливій праці особового складу силами і засобами авіаційних технічно-експлуатаційних частин відновлено 68 літальних апаратів, у тому числі Су-27, Су-24М, Су-25, Міг-29 ,Су-27УБ, Ан-26Ш.

У Міністерстві оборони України повідомляють про відновлення 48 зразків озброєння і військової техніки радіотехнічних військ, зокрема 2-х одиниць техніки зенітно-ракетних військ.

Як наголошується у повідомленні відомства у понеділок, 2 червня, це стало можливим за рахунок залучення ремонтних підрозділів військових частин радіотехнічних військ.

Повітряні сили Збройних сил України проводять роботу щодо повернення до бойового складу озброєння та військової техніки, яка перебуває на державних ремонтних підприємствах Державного концерну "Укроборонпром".

У військові частини Повітряних сил Збройних Сил України з початку року вже передано 4 одиниці авіаційної техніки. Завдяки наполегливій праці особового складу силами і засобами авіаційних технічно-експлуатаційних частин відновлено 68 літальних апаратів, у тому числі Су-27, Су-24М, Су-25, Міг-29 ,Су-27УБ, Ан-26Ш. !zn

Читайте також:

Командир батальйону "Донбас" зібрав на Майдані чотири автобуси добровольців

В район АТО перекидають армійські мобільні шпиталі, створені за Гриценка

Командир батальйону "Донбас" не виключає, що бої затягнуться на кілька місяців

У Міноборони запевнили, що призовників 2014 року не будуть направляти в зону АТО