UA / RU
Підтримати ZN.ua

З початку АТО терористи викрали більше тисячі людей

У східних областях України, на підконтрольних бойовикам територіях, терористи продовжують примусову "мобілізацію", намагаючись поповнити свої лави за рахунок місцевого населення.

АТО у східних областях України терористи викрали більше тисячі чоловік. Про це повідомили в інформаційно-аналітичний центр РНБО.

"Терористи продовжують викрадати мирних громадян з метою отримання викупу. Протягом минулої доби зареєстровано викрадення терористами 8 громадян. 3 - в Луганській області, 3 - у Луганській і 2 - у Донецькій. В цілому, за весь період проведення АТО викрадений терористами або захоплений 1009 осіб", - йдеться в повідомленні.

В РНБО також розповіли, що терористи продовжують примусову "мобілізацію", намагаючись поповнити свої лави за рахунок місцевого населення.

Раніше повідомлялося про те, що з початку проведення антитерористичної операції на сході України загинули 568 українських військових, більше 2 тис. поранено. "За час АТО загинули 568 військових, поранені 2120 осіб", - зазначив Лисенко.

Він уточнив, що сюди враховують і втрати добровольчих загонів, оскільки вони є штатними підрозділами силових відомств. !zn