UA / RU
Підтримати ZN.ua

З Криму евакуювали 2,7 тис. українських військових та членів їхніх сімей

Пункти збору та реєстрації військовослужбовців, які прибувають з АР Крим, розгорнуто на фондах військових частин у Києві, Вінниці, Одесі, Очакові та Миколаєві.

З тимчасово окупованої Росією території Криму на материкову частину України прибули 2716 військовослужбовців та членів їхніх сімей. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

За станом на 10 квітня, на материкову частину України з Криму прибули 2716 осіб, з яких 923 офіцерів, 103 курсантів, 1374 сержантів та солдатів військової служби за контрактом, 9 працівників ЗС України та 307 членів їхніх сімей, з яких 74 дитини.

За даними Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України, представників Військово-Морських Сил ЗС України та членів їхніх сімей 1822 людини. 682 людини - представники Повітряних Сил ЗС України та члени їхніх сімей, решта - з частин безпосереднього підпорядкованих Міністерству оборони і Генеральному штабу ЗС України.

За минулу добу на материкову частину України прибули 223 особи, з них 180 - військовослужбовці, 43 - члени сімей, в тому числі 8 дітей.

Пункти збору та реєстрації військовослужбовців, які прибувають з АР Крим, розгорнуто на фондах військових частин у Києві, Вінниці, Одесі, Очакові та Миколаєві.

Нагадаємо, з військовослужбовцями, які прибули з Криму, постійно працюють представники кадрових органів. На сьогодні до нових місць служби відбули вже 208 військовослужбовців. 2084 військовослужбовців та 9 представників Збройних Сил України не підлягають переміщенню, тобто залишаються на своїх посадах на материковій частині України. !zn

Читайте також:

В Криму окупанти застрелили українського офіцера

Міжнародних військових спостерігачів не пустили до Криму

МЗС побачило намір Росії здійснити другий етап окупації України