UA / RU
Підтримати ZN.ua

Янукович хоче від молоді "конкретних дій"

У привітанні до Дня молоді відзначається, що глава держави покладає великі надії на ініціативність, патріотизм і конкретні дії для суспільного блага молодих людей.

Янукович хоче від молоді "конкретних дій"

Президент України Віктор Янукович привітав українців з Днем молоді. Його привітання опубліковано на офіційному сайті глави держави в неділю, 30 червня.

Вітаю вас зі святом молодості і краси. Щиро бажаю всім щастя, успіхів, невичерпної енергії і натхнення", - йдеться у привітанні президента.

"Як Президент України я покладаю великі сподівання на вашу ініціативність, патріотизм і конкретні дії для суспільного блага", - сказав Янукович у своєму привітанні.

На думку Януковича, нинішня молодь є "уособленням майбутнього держави, її соціального і економічного розвитку".

Президент України висловив переконання, що молодіжна політика в Україні "має відповідати вимогам часу, створюючи достойні умови для вашого зростання і самореалізації".

День молоді - національне свято молодих людей країни, який відзначається в Україні щорічно в останню неділю червня. Заснований у Радянському Союзі указом президії Верховної Ради СРСР "Про встановлення Дня радянської молоді" 7 лютого 1958 року.

22 червня 1994 року перший президент України Леонід Кравчук підписав указ №323/94 "Про День молоді", який наказував відзначати його в країні щороку в останню неділю червня. Традиційно, в цей день по всій Україні проходять різноманітні святкові заходи, головною дійовою особою яких є молодь. !zn

Читайте також:

Янукович хоче нову сучасну Конституцію

Чехія очолила список найбільш аморальних країн, Україна в рейтинг не потрапила

Кримські школярі почнуть вивчати досягнення Януковича з першого класу