UA / RU
Підтримати ZN.ua

Як повідомляло ZN.UA, з 12 березня в Києві закриють всі школи

Крім шкіл, будуть закриті садки, ПТУ, технікуми, позашкільні установи і деякі муніципальні вузи.

Міський голова міста Київ Віталій Кличко заявив про обмеження освітнього процесу в установах загальної і вищої освіти, проведення масових заходів, а також закриття розважальних центрів і розважальних зон в шопінг-молах.

"Друзі! Щоб запобігти можливому розповсюдженню захворювання коронавірусу, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів і обмежень. Хоча в Києві поки що не зареєстровано жодного випадку захворювання коронавірусом, ми вирішили не чекати і убезпечити жителів міста. Превентивні заходи у Києві вводимо з 12 березня. Попередньо - до кінця березня", - повідомив Кличко в Facebook.

Як повідомляло раніше джерело ZN.UA в КМДА, Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Київській міській державній адміністрації ухвалила рішення призупинити навчання в навчальних закладах. Їм рекомендується відкоригувати навчальні плани і скористатися можливостями дистанційного навчання та інтернет-ресурсів.

Нагадаємо, 3 березня зафіксували перший випадок зараження Covid-19 в Україні.

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила спалах коронавіруса Covid-19 "надзвичайною ситуацією в області суспільної охорони здоров'я, що має міжнародне значення". У ВООЗ побоюються, що вірус потрапить на територію країн зі слабкою системою охорони здоров'я. 28 лютого ВООЗ підвищила рівень небезпеки до дуже високого.