UA / RU
Підтримати ZN.ua

Яценюк і Кличко відвідали мюнхенський Євромайдан

Євромайдан в Мюнхені скандував "Банду геть!".

Глави фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і фракції "УДАР" Віталій Кличко, які беруть участь у Мюнхенській конференції з питань безпеки, побували на Евромайдане в Мюнхені. Сьогодні в Мюнхен з'їхалися активісти з усіх німецьких міст.

Арсеній Яценюк поспілкувався з учасниками Евромайдану і звернувся до них зі сцени. Він поінформував про загострення ситуації в Україні. Яценюк повідомив, що в Мюнхені він запропонував так званий план Маршалла для України, який передбачає пакет політичної і економічної допомоги в Україні, щоб зупинити насильство, покарати винних у злочинах проти людяності, які кояться в країні, а також відновити економічне зростання держави.

У свою чергу, Віталій Кличко подякував українців, які з'їхалися з усієї Німеччини, які приїхали з Чехії і Польщі, щоб своєю акцією підтримати людей, які стоять на головній площі України.

"Сьогодні дуже важлива ваша підтримка і ваші зусилля тут, щоб допомогти своїй Батьківщині. Розповідайте про те, що відбувається в Україні. Сьогодні, коли в країні вбивають і викрадають людей, хапають і судять активістів, українці все одно борються за свої права і своє майбутнє. І ми не відступимо і переможемо", - зазначив Кличко.

Євромайдан в Мюнхені скандували "Банду геть!". !zn