UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вступна кампанія: чи можуть учасники НМТ змінити дані в е-кабінеті

Реєстрація учасників НМТ розпочнеться 14 березня.

Через повномасштабне вторгнення РФ, в Україні змінився навчальний процес. У цьому році випускники складатимуть національне мультипредметне тестування (НМТ) замість ЗНО. Для участі у мультитесті вступники мають зареєструватися в електронному кабінеті.

Видання Освіта.ua розповіло, чи можуть вступники вносити зміни до персональних даних в е-кабінеті.

Читайте також: Вступна кампанія: де можна знайти демонстраційні варіанти НМТ

Кожен учасники мультитесту має створити персональний електронний кабінет. Для цього потрібно скористатися сервісом, розміщеним на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Функція створення кабінету стане доступною одночасно з початком реєстрації – з 14 березня. Реєстрація триватиме до 11 квітня.

Після надсилання інформації на обробку до 15 квітня в персональному кабінеті, вступник може вносити зміни до інформації про:

Для підтвердження факту реєстрації для участі в НМТ вступник має отримати Сертифікат. Його він зможе сформувати у своєму персональному кабінеті в разі підтвердження регіональним центром реєстрації вступника для участі у тестуванні.

«Ця функція стане доступною не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Міністерстві освіти і науки розповіли, коли проходитиме національне мультипредметне тестування у 2024 році.