UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворожий снайпер поранив українського бійця на Донеччині

Пораненого військовослужбовця госпіталізували, їм займаються медики.

Під час снайперського обстрілу позиції Збройних сил України в районі Новомихайлівки Донецької області український боєць отримав вогнепальне поранення, повідомив пресцентр оперативно-тактичного угруповання «Схід».

«7 лютого російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та відкрили прицільний обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї неподалік Новомихайлівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».
В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога», - йдеться в повідомленні, поширеному ввечері в неділю.

Українське командування поінформувало про цей факт спостерігачів СММ ОБСЄ через Спільний центр з контролю і координації.

Читайте також: Бойовики закинули протипіхотні міни до позицій ЗСУ на Донеччині

З 00:01 27 липня 2020 року в районі проведення операції Об'єднаних сил почало діяти повне і всеосяжне припинення вогню, узгоджене учасниками Тристоронньої контактної групи 22 липня.

У Кремлі відмовилися гарантувати дотримання режиму тиші бойовиками, вкотре заявивши, що Росія нібито не є стороною конфлікту.

За час перемир'я в зоні ООС загинули 12 українських військових, близько 30 бійців було поранено.