UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворожі безпілотники скинули ВОГ на позиції ЗСУ поблизу Золотого-4

Снайпер противника поранив українського бійця на Донеччині.

У районі проведення операції Об'єднаних сил ворожий снайпер поранив українського військовослужбовця. З початку доби противник чотири рази порушив умови повного і всеосяжного перемир'я, задіявши безпілотний літальний апарат, стрілецьку і снайперську зброю. Збройні сили України дали противнику жорстку відсіч, повідомив пресцентр штабу ООС середу, 10 лютого.

Піски на Донеччині противник обстрілював зі стрілецької зброї, снайпер противника поранив українського бійця. Військовослужбовця госпіталізували, медики оцінюють його стан як стабільний.

По Водяному на Приазов'ї окупанти били з ручного протитанкового гранатомета.

На позиції ЗСУ в районі Золотого-4 поблизу лінії розведення на Луганщині ворожий БПЛА скинув два гранатометних постріли ВОГ-17.

Українське командування поінформувало про обстріли спостерігачів СММ ОБСЄ через Спільний центр з контролю і координації.

«На прицільні обстріли з боку противника наші воїни давали адекватну відповідь... Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил надалі контрольована українськими воїнами», - запевнили в штабі.

Читайте також: Бійці ЗСУ дали відсіч окупантам на Донеччині

З 00:01 27 липня 2020 року в районі проведення операції Об'єднаних сил почало діяти повне і всеосяжне припинення вогню, узгоджене учасниками Тристоронньої контактної групи 22 липня.

У Кремлі відмовилися гарантувати дотримання режиму тиші бойовиками, вкотре заявивши, що Росія нібито не є стороною конфлікту.

За час перемир'я в зоні ООС загинули 12 українських військових, близько 30 бійців було поранено.