UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог зранку поранив мешканця Куп'янська. Минулої доби під обстріли потрапили прикордонні населені пункти

Олег Синєгубов розповів про наслідки ворожих обстрілів.

Зранку, 1 лютого, окупанти обстріляли Куп’янськ, у результаті чого до лікарні з уламковим пораненням госпіталізували 60-річного чоловіка, повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він також повідомив, як минула доба на Харківщині.

«Минулої доби окупанти  продовжували обстрілювати прикордонні населені пункти в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах області», – зазначив Синєгубов.

Він додав, що вчора ворог вдарив двома ракетами, ймовірно С-300, по селу Шипувате Куп’янського району. Снаряди прилетіли поряд з Будинком культури. На щастя, обійшлося без постраждалих.

«У смт Дворічна Куп'янського району внаслідок обстрілу було вибито вікна у одній з будівель ДСНС та пошкоджено автомобіль рятувальників», – додав голова ОВА. 

Читайте також: Російські війська обстріляли три райони Харківщини, є загиблий та поранена — голова ОВА

Раніше Олег Синєгубов заявив, що протягом останнього часу російські військові почали частіше бити по цивільній інфраструктурі у Харківській області. Водночас за його словами, збільшення військового угруповання ворога в регіоні не спостерігається. Синєгубов запевнив, що якщо РФ все ж наважиться на новий наступ, то оборонці в Харківській області до цього готові.