UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог знову обстріляв Куп'янськ. Там поранено двох людей

Олег Синєгубов розповів, як минула доба на Харківщині.

Зранку, 16 січня, окупанти вкотре обстріляли Куп’янськ на Харківщині, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. У результаті обстрілу двоє мирних мешканців отримали поранення. У місті пошкоджено приватне домоволодіння та багатоквартирний будинок. 

«За уточненою інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ранкового обстрілу Куп‘янська поранення отримали двоє людей: 41-річний чоловік та 65-річна жінка. Чоловіка госпіталізовано в середньому стані. Жінці допомогу надали на місці», – повідомив Синєгубов.

Що стосується минулої доби, то загарбники обстріляли з артилерії, мінометів та танків прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Зокрема, під ворожим вогнем були Вовчанськ, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Стрілеча та інші.

У Вовчанську обстрілами пошкоджено заклад освіти. Там сталася пожежа. Також постраждали приватні житлові будинки та господарчі споруди.

Читайте також: Харків та область повністю знеструмлені внаслідок російського ракетного удару

Нагадаємо, 14 січня, росіяни завдали ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури в Харківській області. Війська РФ також обстріляли населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.