UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог продовжує скидати бомби на Маріуполь кожні 3 хвилини - заступник командира полку «Азов»

Святослав Паламар вкотре звернувся до світу.

Заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар вкотре звернувся до усього світу із закликом зробити все можливе, щоб звільнити людей з Маріуполя. За словами бійця, ворог не припиняє бомбардувати місто навіть у Великдень.

У своєму зверненні Паламар наголосив, що російські окупанти скидають авіаційні бомби ледь не кожні три хвилини, а також намагаються штурмувати позиції українських захисників усіма можливими способами. Він відзначив, що «наші хлопці тримаються з останніх сил».

«Сьогодні великий день і попри це ворог продовжує скидати авіаційні бомби, гатить корабельна артилерія, стріляють гармати, продовжують бити ворожі танки, піхота намагається штурмувати. Я хочу, щоб у цей день чи на фронті, чи у себе вдома, чи у переселенні кожен задумався про цінності. На 60 день війни, я думаю, кожен зрозумів, що матеріальне - це ніщо, у порівнянні з тим, щоб обійняти своїх дітей, поговорити з близькими, насолодитися тишею…У цей час, коли ви кидаєте пасхальні картинки і насолоджуєтеся перемир'ям, у Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому не винних дітей», - сказав Паламар.

Також заступник командира «азовців» подякував усім, хто захищає Батьківщину у цей важкий час і намагається організувати евакуацію для цивільного населення Маріуполя.

Читайте також: Червоний Хрест вимагає безперешкодного доступу до Маріуполя

Раніше повідомлялося про те, що Офіс президента запропонував російській стороні окремий раунд переговорів для порятунку захисників Маріуполя.

Зустрівши в Україні запеклу відсіч, Кремль відмовився від задуму захопити Київ і посадити там свій маріонетковий уряд. Москва оголосила, що із самого початку її головною метою був вихід на межі Донецької та Луганської областей, а також створення сухопутного коридора з Криму на Донбас. Які перспективи чекають на загарбників найближчим часом розповіла Тетяна Силіна у статті «Битва за Донбас: чому Путін повинен програти».