UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог перемістив 17 вагонів з боєприпасами до станції “Каланчак” на Херсонщині

Зусилля РФ в регіоні зосереджені також на спробах повернення втрачених позицій в районах населених пунктів Іванівка, Потьомкине і Мирне.

Намагаючись налагодили логістичне забезпечення своїх військ, ворог перемістив з Криму на залізничну станцію “Каланчак” у н.п.  Мирне на Херсонщині 17 вагонів з боєприпасами. Про це та інші зміни в ситуації на південному фронті повідомляє в ранковому зведенні Генштаб.

На Південнобузькому і Таврійському напрямках основні зусилля агресора зосереджуються на спробах повернення втрачених позицій в районах населених пунктів Іванівка, Потьомкине і Мирне та недопущенні проведення нашими військами контрнаступальних дій у Херсонській та Миколаївській областях. Ворог удосконалює інженерне обладнання позицій в районі Нововоскресенського.

Читайте також: Ворог знову вдарив ракетою по Одещині та бомбардував Зміїний – ситуація від ОК “Південь”

У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.

Українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи небезуспішно продовжують вогневе ураження складів боєприпасів і скупчень живої сили та військової техніки російських окупантів.

Нагадаємо, в окупованих регіонах українського півдня зростає рух опору, про це свідчить серія замахів.