UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог обстріляв Очаків. Один з постраждалих у важкому стані

У поліції розповіли про пошкодження у місті.

Зранку, 7 квітня, російські загарбники обстріляли Очаків на Миколаївщині. Наразі відомо про двох постраждалих, передає «Суспільне» з посиланням на начальника обласної поліції Сергій Шайхет.

Ворог накрив місто вогнем о 7:00. Повідомляється, що пошкоджено житлові будинки, магазини та іншу інфраструктуру Очакова.

Оновлено: Згодом глава Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що Очаків та акваторію громади обстріляли з артилерії та мінометів. Один із поранених мирних мешканців у важкому стані.

«Також внаслідок обстрілу виникло дві пожежі, які були оперативно ліквідовані підрозділами ДСНС. Наслідки пошкоджень додатково уточнюються», – додав Кім.

Читайте також: Окупанти обстріляли Очаківську громаду. В ОВА розповіли, чи є постраждалі

Раніше повідомлялося, що наприкінці березня окупанти активізували обстріли акваторії Дніпро-Бузького лиману. Посилення обстрілів відбувається на тлі перегляду та продовження зернової угоди,  при перспективі її розширення на Миколаївські порти. 

Ту ж таки Очаківську громаду росіяни обстрілювали з мінометів тиждень 23 березня. Тоді також пощастило обійтися без жертв. Крім того, ворог накривав вогнем Очаківську громаду 30 березня. На щастя, тоді ніхто не постраждав.