UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ворог наводить понтонно-залізничні переправи через річки Харківщини – Генштаб

На цьому напрямку основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів, окупанти проводять додаткові заходи з інженерно-фортифікаційного обладнання позицій.

Росіяни на зайнятих територіях Слобожанщини посилено відновлюють транспортну інфраструктуру та наводять понтонно-залізничні переправи через річки. Очевидно, з метою полегшення подальшого постачання озброєння. Про ситуацію на цьому напрямку йдеться в ранковому зведення Генштабу ЗСУ.

Також противник продовжує обстріли підрозділів Сил оборони із ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів та танків.

Читайте також: Унаслідок ворожих обстрілів Харківської області поранені 10 людей, серед них 11-річна дитина — голова ОВА  

На Харківському напрямку основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів, проводять додаткові заходи з інженерно-фортифікаційного обладнання позицій. Для сковування дій Сил оборони, противник веде інтенсивні артилерійські і мінометні обстріли наших позицій, обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Базилівка, Кутузівка та Петрівське.

Днями ми повідомляли, що за підтримку окупантів харків'янин може сісти у в'язницю на 5 років.