UA / RU
Підтримати ZN.ua

Водієві Hummer, який збив на смерть дівчинку, оголосили ще одну підозру

Повідомлення Островському вручили в присутності адвоката.

Водієві позашляховика Hummer Кирилу Островському, який збив на смерть 10-річну дівчинку на бульварі Лесі Українки в Києві, вручили ще одне повідомлення про підозру. Затриманому інкриміниують злочин, передбачений ст. 135 Кримінального кодексу (завідоме залишення в небезпеці), повідомляє столична прокуратура.

У прокуратурі уточнили, що про підозру Островському повідомили в присутності його адвоката. Таким чином, дії підозрюваного кваліфіковані за двома статтями КК - ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 135.

Нагадаємо, ввечері, 24 липня, у Києві водій позашляховика Hummer H2 із держномером AI8888IO, на смерть збив десятирічну дівчинку на регульованому пішохідному переході. Після чого, не зупиняючись, він спробував втекти, а також зняв номерні знаки з автомобіля.

Від отриманих травм дитина померла на місці події. За гарячими слідами поліція затримала водія. Ним виявився колишній боксер, власник фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження.