UA / RU
Підтримати ZN.ua

Водій збив трьох дорослих та дитину, намагаючись втекти від поліції — відео

Загалом у ДТП у Луцьку постраждали 5 людей

У Луцьку водій, при спробі втекти від поліції, яка його переслідувала, здійснив наїзд на трьох дорослих пішоходів і одну дитину. Аварія сталася сьогодні близько 15.00 на проспекті Соборності, повідомляють “Волинські новини”.

Автомобіль Renault Megane, переслідуваний поліцейськими, збив чотирьох пішоходів, які перетинали проїзну частину регульованим пішохідним переходом на зелений сигнал світлофора, після чого врізався в дерево. Водій та пасажири намагалися втекти з місця ДТП.

Травми різного ступеня тяжкості отримали 5 осіб, серед них – дитина, яку госпіталізували.

На місце було викликано шість бригад швидкої допомоги. Постраждалих перевезли до шпиталів. Наразі на місці події працюють слідчі.

Читайте також: Водієві, який збив підлітків на пішохідному переході в Харкові, визначили заставу для виходу на волю

Нагадаємо, що Галицький районний суд Львова закрив справу щодо 32-річного ексдепутата зі "Слуги народу" Олександра Юрченка, який у липні спровокував ДТП у центрі Львова. Зокрема суд визнав недійсним тест на стан наркотичного сп'яніння депутата. Суддя Крістіна Місько визнала, що тест на вміст наркотиків в організмі Юрченка проводили з порушеннями, а самого тесту немає у переліку дозволених для такої перевірки тестів.