UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вночі ЗСУ вдарили по Херсонському та Каховському мостах. Знищено бази з боєприпасами

Наталія Гуменюк повідомила, що влучання по мостах «достатньо серйозні».

Наші захисники вночі, 8 серпня, знову вдарили по Антонівському та Каховському мостах, заявила керівниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони півдня Наталія Гуменюк. Вона зазначила, що дії ЗСУ суттєво впливають на моральний стан окупантів, а також на їхню боєздатність.

«Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали кілька діб на цьому напрямку, і він має свої результати, має влучення, достатньо поважні, як по Антонівському, так і по Каховському мосту», – заявила Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

За її словами, у результаті ударів українські військові знищили кілька баз, де зберігалися боєприпаси. Щоправда, зараз уточнюється інформація, які з баз були нашими, «оскільки ми розуміємо, що рух опору на окупованих територіях потужний».

Читайте також: Окупанти латають Антонівський міст під Херсоном

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у відеозверненні 27 липня заявив наступне: «Щодо Антонівського мосту в Херсоні та інших переправ в області. Звичайно, всі вони будуть відбудовані, але вже нами. Робимо все для того, щоб у окупантів не залишалося жодних логістичних можливостей. Які б не були у них плани – ми їх зламаємо».