UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вночі у три громади Дніпропетровщини прилетіли 70 ворожих снарядів. В ОВА розповіли, чи є постраждалі

Валентин Резніченко розповів, як минула ніч в Дніпропетровській області.

Вночі росіяни шість разів обстріляли з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровщини, повідомив очільник ОВА Валентин Резніченко. По трьох громадах прилетіло щонайменше сім десятків ворожих снарядів.

«Обстріляли три громади – Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську. Туди прилетіло щонайменше 70 снарядів. Люди неушкоджені», – зазначив Резніченко.

Він додав, що в Червоногригорівській та Марганецькій громадах внаслідок обстрілу пошкоджено близько 10 приватних будинків, кілька господарських споруд, автівки, газогін та лінії електропередач. Безпосередньо в Червоногригорівці спалахнула пожежа у приватному обійсті. Рятувальники вогонь вже загасили.

Наслідки нічних обстрілів у Мирівській громаді ще з’ясовуються. В інших районах Дніпропетровської області ніч минула спокійно.

Читайте також: Над Дніпропетровщиною збили два «Shahed», проте руйнувань уникнути не вдалося

Напередодні окупанти також обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровщини, а саме Мирівську та Покровську громади. Тоді, на щастя, люди не постраждали. Однак, внаслідок обстрілу пошкоджено близько десятка приватних будинків та господарських споруд. Крім того, росіяни своїми снарядами пошкодили газопроводи та лінію електропередач.