UA / RU
Підтримати ZN.ua

Внаслідок нічного обстрілу Дніпропетровщини постраждав чоловік

Російські окупанти застосували артилерію та РСЗВ. В основному постраждали житлові споруди та лінії електропередач.

Декілька разів за ніч на Дніпровщині лунала повітряна тривога. Противник не порушив "традицію" і в чергове обстріляв Нікопольський та Криворізький райони. На жаль, є постраждали, повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко.

Росіяни чотири рази за ніч атакували мирні громади в Нікопольському районі із застосуванням реактивної системи залпового вогню «Град».

На щастя у Нікополі обійшлося без руйнувань та постраждалих, тоді як в Червоногригорівці ворог поцілив у центр селища. Наразі відомо про одного постраждалого - 70-річного чоловіка. Він перебуває в лікарні у важкому стані. Зазнали руйнувань місцева селищна рада, ліцей та 12 житлових будинків.  

Читайте також: На Дніпропетровщині неповнолітній хлопець підірвався на касетному боєприпасі

Внаслідок артилерійського обстрілу Мирівської та Марганецької громад були пошкоджені лінії електропередач. Серед мирних мешканців жертв немає. Проте без світла лишилося близько 3 000 сімей. На місці працюють відповідні служби, аби якомога швидше відновити електропостачання. 

У Зеленодольській громаді Криворізького району зазнали руйнувань господарчі споруди.

Тим часом найактивніші бойові дії тривають в східній оперативній зоні. Російські окупанти намагаються просунутися на бахмутському та авдіївському напрямках.