UA / RU
Підтримати ZN.ua

Власник Porsche Котенко стверджує, що під час нападу на Чорновіл ховався на задньому сидінні

Татьяную Чорновіл побили невідомі боксери Роман і Андрій, розповів власник Porsche Cayenne Сергій Котенко. Каже, що сам боявся за своє життя і мовчки сидів на задньому сидінні.

Третій підозрюваний справі про побиття Тетяни Чорновіл Сергій Котенко, який є фактичним власником Porsche Cayenne, завив, що мимоволі став свідком нападу на журналістку. Про це він розповів під час технічної перерви у судовому засіданні в Печерському суді, яке транслювало "Громадське ТБ", повідомляє "Українська правда".

"Я продавав машину, приїхали покупці. Вони кілька днів тому мені дзвонили, і в той день в обід ми домовилися зустрітися в 11 на верхній станції метро Хрещатик. Трохи подалі за автобусами", - розповів Котенко-молодший.

"Вони вийшли, сіли, показали права і гроші. Запропонували проїхатися. Я нічого не боюся. Мене запитали, чи можна сісти за кермо. Я сказав, що можна", - розповів він.

За його словами, тих людей звали Роман і Андрій. Їх прізвищ він не знає і раніше з ними знайомий не був. Він сів у авто ззаду.

"Вони великі, думаю боксери. Зі зламаним носом був один - Андрій", - сказав Котенко.

"Ми доїхали до Бориспільської (траси) з Харківського шосе. Далі не знаю, нас хтось підрізав, не підрізав. Ми пішли на Бориспільській трасі, повернули направо, там де приватний сектор. Проїхали по ньому. Ніхто не газонув", - розповів Котенко-молодший.

"Я запитав, куди ми їдемо, вони сказали, що зараз поїдемо. Ми виїхали через заправку дуже швидко, доїхали до розвороту. Вони сказали, що зараз розвернемося і поїдемо назад", - розповів він.

"Я не знаю, хто кого підрізав, але точно був удар з правого боку. Ми когось, нас, я не знаю. Я почав кричати: "Що ви робите", тому що я подумав, що мене розводять, зараз висадять, скажуть, що машина розбита, дадуть грошей і скажуть, йти звідти", - продовжив він.

"Я почав кричати, а мені ненормативною лексикою сказали сісти ззаду. Я - звичайний хлопець, що я можу зробити. Я собі сів ззаду і за життя боявся", - повідомив Котенко.

Відповідаючи на питання, що було, коли вони вийшли з машини, як довго їх не було, Котенко відповів:

"Кілька секунд. Від 5 до 10 секунд. Потім вони сіли в машину зі словами: "Блін, телиця. Тобі побили машину - зараз розберемося ". Більше ні слова я не чув", - розповів він.

Ми поїхали по трасі, я сидів ззаду, пригнувся і боявся, що в мене висадять або щось зі мною зроблять. Ми заїхали в Бровари з задньої сторони. Люди вийшли мовчки й пішли. Я почав кричати, що буду в міліцію дзвонити, вони навіть не обернулися ", - додав Котенко.

Він повідомив, що після цього поїхав до свого друга Андрія (Насиковського), вони поговорили, і він ліг спати, а вранці близько 10:00 Андрій викликав йому таксі. !zn

Читайте також:

Затримані за побиття Чорновол запевняють, що їх підставили

МВС заявило про п'ятому затримання у справі Чорновол і зв'язало підозрюваних з опозицією

Чорновіл підозрює, що її побили за розслідування нового маєтку Януковича

Міліція затримала третього підозрюваного в нападі на Тетяну Чорновол