UA / RU
Підтримати ZN.ua

Військові, які отримали поранення під час АТО, зможуть безкоштовно лікуватися у Феофанії

Елітна клінічна лікарня "Феофанія" розташована в Києві у мальовничому парку Голосіївського лісу. Лікарня обслуговує, в основному, держслужбовців, чиновників високого рангу як теперішніх, так і колишніх.

Військовослужбовці, які брали участь в антитерористичній операції, отримали право безкоштовно лікуватися у клініці "Феофанія" Державного управління справами. За таке рішення сьогодні, 29 травня, проголосували 234 народних депутати з 306 зареєстрованих у сесійній залі.

Постанова набирає чинності з дня її опублікування.

Згідно з пояснювальною запискою, постанова передбачає надати право учасникам АТО на безкоштовне медобслуговування в клінічній лікарні "Феофанія" Державного управління справами.

Згідно з текстом постанови, військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, які, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, брали участь в АТО і отримали поранення, контузії або іншу шкоду здоров'ю, мають право на безкоштовне медичне обслуговування у лікарні "Феофанія".

Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами розташована в Києві у мальовничому парку Голосіївського лісу, на екологічно чистій території, що займає площу 49,07 гектарів. Лікарня обслуговує, в основному, держслужбовців, чиновників високого рангу як теперішніх, так і колишніх, вважається елітною. !zn