UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вийшовши з відпустки, Азаров оголосив вимогу негайно перевірити тарифи на ЖКГ

Прем'єр-міністр доручив Мінрегіону розібратися з підвищенням тарифів на комунальні послуги, яке минулого тижня торкнулося низки населених пунктів у семи регіонах України.

Прем'єр-міністр Микола Азаров, повернувшись 5 серпня з відпустки, доручив перевірити обґрунтованість підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги у регіонах.

За останній тиждень місцева влада низки населених пунктів у Криму, Дніпропетровської, Київської, Полтавської, Сумської, Харківської та Черкаської областей підвищила вартість послуг з водопостачання, водовідведення та утримання будинків.

Азаров заявив про неприпустимість необґрунтованого підвищення цін для населення. Він доручив Мінрегіону ретельно розібратися з проблемою підвищення тарифів і доповісти про результати протягом тижня.

За словами Азарова, якщо виявиться, що тарифи на ЖКГ були підвищені незаконно, вони повинні бути приведені до попереднього рівня.

Нагадаємо, найбільш суттєве підвищення тарифів відбулося у селі Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області, де тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій зріс на 209,7%. !zn

Читайте також:

Жителі Дружківки на Донбасі перекрили головну вулицю, вимагаючи знизити комунальні тарифи

У Раді зареєстровано законопроект про підвищення квартплати

В Кабміні пообіцяли, що ЖКГ-тарифи для населення зростати не будуть