UA / RU
Підтримати ZN.ua

Віталій та Володимир Кличко звернулися до українців та міжнародної спільноти

Володимир Кличко закликав міжнародних партнерів спільно зупинити безглузду війну.

Мер Києва Віталій Кличко та його брат, відомий боксер Володимир, записали відеозвернення до жителів Києва та України, а також міжнародної спільноти у зв'язку з початком війни, яку розв'язав проти нашої країни президент Росії Владімір Путін.

«Сьогодні відбувається велика трагедія – не лише для України, а й для Європи та світу. Збройні сили України героїчно захищають нашу землю. Ми у Києві забезпечуємо функціонування критичної інфраструктури столиці. Робимо все задля захисту нашого міста. Витримка та рішучість. Єднання та холодний розум! Тільки так вистоємо! Слава Україні!», - йдеться у підписі до відео.

Мер Києва також додав, що громадський транспорт у столиці працює безкоштовно, але закликав користуватися ним лише у разі потреби та по можливості залишатися вдома.

«Ми зробимо все, щоб ситуація була під контролем і жодних надзвичайних ситуацій у місті Київ не відбувалося», - заявив він.

Володимир Кличко звернувся до міжнародних партнерів та заявив, що в нашій країні відбувається трагедія. «Ця трагедія та безглузда війна може захопити і ваш дім. Ця трагедія може прийти до Європи, не лише Європи, а й світу. Спільними зусиллями слід зупинити цю агресію, цю війну, цю безглузду війну, в якій тих, хто виграв, не буде», - заявив він.