UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вищий спецсуд відмовився скасувати вирок Волзі

Вищий спецсуд залишив у силі рішення судів першої та апеляційної інстанції. Таким чином, викритий у хабарництві колишній глава Держфінпослуг залишиться досиджувати п'ятирічний тюремний термін.

Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ відмовився в задоволенні касаційної скарги на вирок екс-голові Державної комісії з регулювання ринку фінансових послуг України Василю Волзі.

Таке рішення колегія суддів Вищого спецсуду прийняла у вівторок, розглянувши касацію на вирок Волги суду першої інстанції та постанову Апеляційного суду. Таким чином, рішення судів першої та апеляційної інстанції Вищий спецсуд залишив у силі.

Як повідомлялося, Шевченківський районний суд Києва 24 вересня 2012 року визнав колишнього голову Держфінпослуг Василя Волгу винним у спробі отримати хабар у півмільйона доларів і засудив його до п'яти років позбавлення волі без конфіскації майна.

Згідно з вироком, Волзі заборонено три роки займати організаційно-розпорядчі та адміністративно-виконавчі посади в організаціях та установах усіх форм власності.

Апеляційний суд Києва 15 січня 2013 року залишив без змін вирок Василю Волзі. !zn

Читайте також:

Екс-голова Держфінпослуг Волга отримає право на дострокове звільнення у 2016 році

Москаль вважає, що список таких, як Волга, не поміститься на 20-ти сторінках дрібним шрифтом

Волга частково визнав свою провину

Волга передав на волю, що його люди готові розповісти Януковичу про "багатомільярдний бізнес"