UA / RU
Підтримати ZN.ua

Винному у смертельному ДТП замначальнику Сервісного центру МВС повідомили про підозру

Прокуратура підготувала клопотання про арешт.

Правоохоронці повідомили про підозру 35-річному провідному спеціалісту-адміністратору регіонального сервісного центру МВС України Володимиру Найді, винному у дорожньо-транспортній пригоді на вул. Стеценка в Києві у понеділок, 13 листопада.

Прокуратура Києва підготувала клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Винного у ДТП затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження)", - йдеться в повідомленні відомства.

Читайте також: Другого учасника смертельної ДТП у Харкові відправили до СІЗО

Слідство підтвердило, що службовець сервісного центру МВС України, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням автомобіля Mazda CX-7, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілями Mitsubishi і Nisan. В результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень пасажир Mitsubishi загинув на місці пригоди, а 62-річний водій іномарки доставлений у лікарню.

Раныше начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій запевнив, що міністерство не буде допомагати своєму співробітникові уникнути відповідальності за потрійне ДТП.