UA / RU
Підтримати ZN.ua

Військові ППО збили п'ять російських ракет на заході й півдні України

Загарбники знову намагалися атакувати критичну інфраструктуру.

Військовослужбовці українських сил протиповітряної оборони у четвер, 13 жовтня, знищили чотири крилаті ракети російських окупантів у небі над західною частиною України. Про це повідомляє Повітряне командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

Як зазначається, ворожі війська випустили ракети типу "Калібр" з акваторії Чорного моря, укотре намагаючись вразити об’єкти критичної інфраструктури на заході нашої держави.

“Росіяни продовжують атакувати мирне населення, завдавати ракетні удари по об'єктах критично важливої інфраструктури... Це свідчить тільки про одне – Росія налякана… Титани ППО продовжують успішно очищувати українське небо”, – підсумували в повідомленні.

Читайте також: Резніков: В жовтні стане зрозуміло, що, як та коли захистить українське небо

Згодом оперативне командування "Південь" повідомило про знищення ще одного "Калібра" загарбників у небі над Одеською областю. Цю ракету агресор теж випустив з акваторії Чорного моря.

Раніше повідомлялося про звуки вибухів у кількох регіонах України. У деяких підтвердилася робота ППО, а на Львівщині зафіксовано ракетний удар РФ по військовому об'єкту