UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ завдали ракетного удару по об'єкту інфраструктури Запоріжжя

Під завалами можуть перебувати мирні жителі міста.

Після обстрілів околиць Запоріжжя протягом попередніх днів, увечері п'ятниці, 18 листопада, російські війська завдали ракетного удару по самому місту. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

За його даними, внаслідок атаки пошкоджень зазнав один із об’єктів промислової інфраструктури обласного центру.

"Ворог наніс ракетний удар по Запоріжжю. Пошкоджено об’єкт промислової інфраструктури. На місці події працюють рятувальники", – написав Старух.

Очільник ОВА пообіцяв надати подробиці ворожої атаки пізніше.

Читайте також: Зросла кількість загиблих внаслідок ворожого обстрілу Вільнянська Запорізької області

UPD: Виконувач обов'язків міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв уточнив, що загалом було зафіксовано п'ять влучань російських ракет по інфраструктурному об'єкту.

Внаслідок удару РФ здійнялася пожежа. Більше того, під завалами могли опинитися цивільні жителі обласного центру.

"Прямо зараз під завалами можуть знаходитися люди. Звичайні мирні люди, які просто були в той час на роботі і які не становили абсолютно ніякої загрози для кремлівських прихвостнів", – наголосив Куртєв.

Крім цього, в.о. мера додав, що на половині одного з районів Запоріжжя зникло теплопостачання внаслідок чергової атаки окупантів.

"До того ж в результаті обстрілів знову постраждали мирні будинки. Масштаб ушкоджень з’ясовується. На місцях вже працюють відповідні служби. ... Росія – країна-терорист, яка буде відповідати за усі свої дії. Її зло в жодному разі не залишиться безнаказаним", – підсумував він.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 18 листопада російські загарбники обстріляли Дніпропетровщину. Зокрема, від ударів агресора постраждав Нікополь.