UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ обстріляли центр Курахового: одна людина поранена

Перед цим загарбники намагалися зруйнувати енергетичні об’єкти міста.

© Павло Кириленко Донецька ОВА/telegram
© Павло Кириленко Донецька ОВА/telegram
© Павло Кириленко Донецька ОВА/telegram
© Павло Кириленко Донецька ОВА/telegram

Російські військові продовжують бити по населених пунктах Донецької області. Увечері вівторка, 20 грудня, окупанти здійснили черговий артилерійський обстріл міста Курахове, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко в Telegram.

За його даними, внаслідок ворожого удару щонайменше одна людина отримала поранення. Крім того, було пошкоджено два п'ятиповерхових будинки й автомобілі. 

"Росіяни вдарили по центру міста близько 21-ї години. Напевно знаючи, куди цілять, і розуміючи, що завдадуть шкоди лише цивільним", – зазначив Кириленко.

Він розповів, що цей обстріл став не першим для Курахового за вівторок. Кількома годинами раніше загарбники атакували інфраструктурні об’єкти міста з великокаліберної артилерії, намагаючись позбавити жителів газопостачання, електрики й опалення.

Читайте також: Окупанти можуть розпочати наступ на заході Донецької області – ISW

"Країна-терористка свою нездатність протистояти нашому війську компенсує терором проти цивільного населення. І за все це неодмінно відповість", – наголосив глава Донецької ОВА.

Нагадаємо, на початку зими російські окупаційні війська завдали удару по Кураховому, убивши щонайменше десять мирних жителів.