UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ обстріляли спальний район Миколаєва: є загиблі та поранені

Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївську область.

Війська РФ вночі у суботу, 30 липня, обстріляли спальний район Миколаєва. В результаті обстрілу одна людина загинула та шестеро людей отримали травми, інформує Миколаївська ОВА в Facebook.

"Вночі, 30 липня, після 01:00 був обстріляний один із спальних районів міста. Попередньо відомо, що одна людина загинула, шестеро - зазнали поранень. За наслідками обстрілу значних пошкоджень зазнали багатоповерхівки", - йдеться в повідомленні.

Війська РФ обстріляли село Широке Широківської громади. Внаслідок чого відбулося займання полів. У Баштанській громаді було декілька вибухів за містом. Попередньо - спрацювала ППО. 

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Окупанти також обстріляли території поблизу села Лепетиха та села Кавказ.

Читайте також: Ворог намагався відбити звільнену Андріївку, вдарив ракетами по Миколаєву та Кропивницькому — ОК «Південь»

Нагадаємо, надвечір 28 липня ворог атакував Миколаїв чотирма реактивними снарядами з системи залпового вогню «Смерч». Окупанти влучили у елеватор і турбазу. За попередніми даними, у результаті обстрілу ніхто не постраждав. Однак російські загарбники суттєво пошкодили навколишні будівлі.