UA / RU
Підтримати ZN.ua

Відсутність світла в момент вбивства Фаріон ускладнює розслідування — депутат

Адже тоді не працювали усі камери відеоспостереження. 

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич прокоментував вбивство громадської діячки Ірини Фаріон. Під час ефіру на телеканалі "Київ 24" він наголосив, що розслідування ускладнює ситуація з електроенергією в країні, позаяк через це в момент скоєння злочину не працювали усі камери відеоспостереження. 

"Коли відбувся постріл, коли відбулося вбивство, можна так вже тепер говорити, не було світла в мікрорайоні. Ми дійсно з головами ОСББ… пробували напрацьовувати, в кого були камери, які мали акумулятори, — розповів Зінкевич. — У нас дійсно є деяка інформація вже, зібрана з голів ОСББ з відеонагляду, яка передається правоохоронним органам. На жаль, не так, як би хотілося…". 

Депутат також наголосив, що правоохоронці та швидка максимально швидко прибули на місце трагедії. 

Читайте також: За українську мову стріляють у скроню, - у "Свободі" відреагували на вбивство Фаріон

Нагадаємо, ввечері 19 липня у Львові вбили мовознавицю та громадську діячку Ірину Фаріон. Невідомий вистрілив у скроню колишньої народної обраниці, її у важкому стані забрали у лікарню, але через кілька годин вона померла. Втім, нападника досі не затримали. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство не виключає, що вбивство може мати замовний характер.