UA / RU
Підтримати ZN.ua

Відсторонений заступник Кличка повертається до роботи після скандалу з хабарем

Поворозник був відсторонений майже рік.

Перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник, який близько року був відсторонений через розслідування щодо хабарництва, повідомив, що повертається до роботи. Про це він написав у Facebook.

«Повертаюся... Майже рік без повноцінної роботи. Але це теж досвід, який багато чому навчив і залишив поряд лише справжніх та вірних друзів», - написав Поворозник.

За словами заступника мера, він готовий до роботи.

Читайте також: Кличко вимагає публічне розслідування справи про хабарництво в КМДА

У квітні минулого року ЗМІ повідомили про затримання на хабарі першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника. Нібито посадовець через посередника вимагав від компанії-забудовника 125 тисяч доларів за вплив на прийняття рішення про погодження містобудівних умов і обмежень.

Сам Поворозник заперечив затримання й оголошення підозри, повідомивши, що викликаний на допит у справі в статусі свідка.

На час розслідування посадовця відсторонили від виконання обов'язків, мер Києва Віталій Кличко закликав Національне антикорупційне бюро розібратися із хабарництвом у КМДА яку він, власне, також очолює, тож має нести відповідальність за дії підлеглих.