UA / RU
Підтримати ZN.ua

Відкрито кримінальну справу за фактом обвалу будинку в центрі Києва

Прес-секретар Віталія Кличка повідомила про одного загиблого на місці інциденту.

Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом обвалу п'ятиповерхової нежилого будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12, в центрі Києва. Відомство внесло зведення в ЄРДР за ч. 2 ст. 271 КК України (порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки).

Досудове слідство проводить Шевченківське управління поліції ГУ Національної поліції в Києві. Зараз на місці події працюють експерти та слідчі.

За інформацією прес-секретаря мера Києва Віталія Кличка Оксани Зінов'євої, на місці руйнування врятували трьох людей, ще до двох постраждалих співробітники ДСНС намагаються пробитися, також знайшли тіло одного загиблого.

За останніми даними рятувальників, на Хмельницького троє врятованих, один загиблий, до двох намагаються пробитися pic.twitter.com/jXc1p7P0TL

Oksana Zinovieva (@zin0ksana) 25 лютого 2016 р.

Інцидент на вулиці Богдана Хмельницького стався сьогодні вдень. В будинку обвалилися перекриття з п'ятого по перший поверх.

Крім того, загорівся сусідній будинок – на вулиці Богдана Хмельницького, 10. Горів дах будівлі. На місці події працювали близько 20 основної та спеціальної техніки. Рух по вулиці перекрили. Задимлення досягало вулиці Хрещатик. Пожежники заливали водою верхні поверхи будівлі.