UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вибух на заводі у Сумах: постраждало десять працівників, двоє потрапили до реанімації

Після вибуху в цеху сталася пожежа.

© ДСНС України
© ДСНС України
© Нацполіція України
© Нацполіція України

У Сумах в одному із цехів місцевого заводу стався вибух, унаслідок якого постраждало 10 працівників. Наразі двоє постраждалих перебувають у реанімації, повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

Вказується, що повідомлення про подію надійшло до відділу поліції у суботу о 10:51. На місце події виїхало керівництво Головного управління Нацполіції області, слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія. По приїзду поліцейських на місці працювали наряди Держслужби з надзвичайних ситуацій, як гасили пожежу після вибуху. Правоохоронці з'ясовують причини та обставини інциденту. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У пресслужбі ДСНС зазначили, що після вибуху вогнем було охоплено виробниче обладнання цеху та отеплювач стін на площі до 50 кв. м.. Пожежу було локалізовано об 11:17, а ліквідовано – об 11:55.

Нагадаємо, що раніше у місті Лисичанськ Луганської області на желатиновому заводі стався вибух технологічного обладнання. Унаслідок події загинула працівниця підприємства, також було зруйновано фасад будівлі, де розміщується завод.