UA / RU
Підтримати ZN.ua

Великобританія допомагає Росії розпізнати її танки в Донбасі

Посольство країни навіть випустило посібник для російських колег.

Посольство Великобританії в Україні видало посібник, який має допомогти Російської Федерації розпізнати її танки в Донбасі.

"Путін заперечує війська і військову техніку Росії в Україні. Ось посібник, щоб допомогти Кремлю розпізнати свої танки", - йдеться у Twitter посольства. Повідомлення супроводжується зображенням з поясненням візуальних особливостей російського танка Т-52БМ, який не використовується збройними силами України.

Також посольство надало фото згаданого танку і дати, коли їх фіксували на території України.

#Путін досі заперечує,що війська та озброєння #Росії в Україні.Вісь інструкція,щоб допомогти Кремлю виявити свої танки pic.twitter.com/3oFb1SuWWo

- UK in Ukraine (@UKinUkraine) 19 листопада 2014

Читайте також: У президента кажуть, що удар по російській техніці в Донбасі може розв'язати війну

Світова спільнота неодноразово говорило про присутність російських військ і техніки на території України. 18 грудня, НАТО в черговий раз фіксував "серйозне нарощування військ" як на сході України, так і на російській стороні кордону. Також, за даними МЗС України, c 15 по 17 листопада, Росія перекинула на територію України понад 100 одиниць військової техніки. РФ продовжує заперечувати наявність своїх військових в Донбасі.