UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вбивцю депутата Черкаської облради заарештували на два місяці без права на заставу

Микола Гончар, екс-охоронець Гури, згадувався під час скандалу з розподілом безкоштовних земельних ділянок у Соснівці.

У Черкасах суд на два місяці заарештував без права застави Миколу Гончара, якому висунуто підозру у вбивстві депутата Черкаської обласної ради та екс-заступника мера Черкас Сергія Гури, повідомляє "Інфом".

Прізвище чоловіка, який розстріляв Гуру, згадувалося під час скандалу з розподілом безкоштовних земельних ділянок у Соснівці серед родичів і знайомих міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Одна з ділянок зрештою дісталася Миколі Гончару.

Нагадаємо, у четвер, 24 травня, депутата Черкаської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Сергія Гуру розстріляли у його офісному приміщенні, у власному кабінеті. Невідомий посеред робочого дня увійшов до офісного приміщення, де перебував депутат, і відкрив вогонь. Гура загинув на місці.

Пізніше у Всеукраїнському об'єднанні "Батьківщина" підтвердили загибель члена їхньої партії, депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури, який був розстріляний невідомим прямо у власному офісі в Черкасах.

Пізно ввечері 24 травня поліція знешкодила і затримала зловмисника, який вчинив збройний напад на офіс ВО "Батьківщина" у Черкасах, в результаті якого був убитий чоловік. У поліції уточнили, що отримали повідомлення про напад на партійний офіс близько 18 годин. За попередніми даними, у приміщення увірвався чоловік, озброєний пістолетом і гранатою. Нападник закрився в офісі і не висував жодних вимог. До Черкас прибули бійці спецпідрозділу поліції КОРД з Кропивницького. Вони оточили район і провели спецоперацію по затриманню зловмисника.