UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ватажок "ДНР" Захарченко погрожує Україні катастрофою

Терорист заявив, що Україна "має вчитися жити без світла і тепла".

Ватажок терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що блокада ОРДЛО призведе до катастрофічних наслідків для України.

"Нехай вони перекривають усе: автодороги, залізничні колії, мінують поля… Тепер нехай вчаться жити без світла, тепла, скоро без продуктів, без зарплати і без пенсій", – сказав Захарченко, цитують терориста ЗМІ бойовиків.

Читайте також: Бойовики "ДНР" захопили "Донбас Арену" та тренувальну базу ФК "Шахтар"

Раніше ватажок "ДНР" Олександр Захарченко оголосив, що його терористична організація "рубає всі зв'язки з Україною" і оголошує їй "блокаду".

Напередодні, 3 березня, "Рада міністрів ДНР" назвала структури, які будуть контролювати українські підприємства на тимчасово окупованій території Донбасу і впроваджувати на них так звану "зовнішню адміністрацію".

Раніше лідер терористичного угрупування "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що "зовнішнє управління" введено майже на 40 підприємствах ОРДО з українською юрисдикцією.

СБУ опублікувала запис перехопленої розмови ватажка терористичної угруповання "ДНР" Олександра Захарченка з громадянином Росії, в якому обговорюється подальша доля захоплених підприємств. Розмова доводить, що більшість активів російські куратори планують передати Сергію Курченко, який втік на Росію.