UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ватажки "ДНР" активно практикують арешти і методи фізичного впливу на підлеглих - ІС

Серед рядових бойовиків зростає невдоволення з приводу відсутності обіцяних пільг і виплат. І ватажки у зв'язку з цим приймає екстрені заходи для стабілізації ситуації.

Командування "1-го АК ДНР" (оперативне командування "Донецьк") приймає екстрені заходи для стабілізації ситуації у підлеглих частинах і підрозділах, активно практикуючи "адміністративні покарання" - з арештом і "методами фізичного впливу", повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Дестабілізація викликана тим, що відразу в декількох таборах бойовиків (3-я омсбр, 7-я омсбр, 100-я омсбр) серед пересічних терористів зростає невдоволення з приводу відсутності обіцяних пільг і виплат (виплати по пораненню, пільги по транспорту і медичного обслуговування – бойовики змушені все це оплачувати за свій рахунок)", - пише він.

Наголошується, що це невдоволення вилилося у численні випадки непокори з боку рядових бойовиків і самовільне залишення розташування підрозділів, спроби організації бунтів проти командування.

Раніше у Донецьку бойовики в спробах знайти "українських шпигунів" застрелили чотирьох місцевих жителів. Убитих місцевих жителів терористи визнали "агентами СБУ і Правого сектору".