UA / RU
Підтримати ZN.ua

В зоні АТО за добу поранені троє українських військових

Основні провокації супротивника фіксуються на маріупольському напрямку.

Ніхто з українських бійців не загинув за добу
З
а минулу добу, 13 серпня, в зоні АТО троє українських військових отримали поранення, повідомляє речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій, на щастя, загиблих наших військовослужбовців немає, проте троє воїнів отримали поранення", - сказав він.

Найбільша кількість обстрілів бзафиксировано на маріупольському напрямку - 27 обстрілу.

"На ділянці Докучаєвськ-Новотроїцьке-Богданівка-Стаогнатовка мали місце два бої. В районі Лебединського противник обстріляв позиції українських військових і артилерії, за годину випустивши понад 100 снарядів калібром 122 мм. Провокації також мали місце в Павлополе, Гнутово, Мар'їнці", - розповів спікер АП.

Читайте також: Працівник прокуратури на КПВВ "помилково" надав паспорт бойовика "ДНР"

Напередодні Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що противник планує масштабні провокаційні дії по всій лінії зіткнення на сході України, щоб звинуватити Україну в недотриманні Мінських домовленостей.

Також президент України Петро Порошенко провів нараду з силовиками і доручив привести у підвищену боєготовність силові структури поблизу адміністративного кордону Херсонської області та окупованій Автономної Республіки Крим та по всій лінії зіткнення в Донбасі.