UA / RU
Підтримати ZN.ua

В зоні АТО на Луганщині пропали четверо цивільних - поліція почала пошуки

Поліція шукає зниклих, які покинули населений пункт на власному автомобілі і досі не повернулися, точна дата зникнення розшукуваних не вказується.

У зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області поліцейські займаються розшуком чотирьох зниклих цивільних осіб, повідомляє у вівторок, 10 квітня, прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Вчора до Оперативної групи Національної поліції при штабі АТО надійшло повідомлення про зникнення чотирьох цивільних осіб, жителів населеного пункту Піщане Станично-Луганського району Луганської області, які виїхали раніше на автомобілі "Нива Шевроле" у невідомому напрямку і досі не повернулися", - відзначили в прес-центрі.

У повідомленні сказано, що в даний час співробітники поліції України проводять невідкладні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження цих осіб.

Разом з тим у штабі не вказали точну дату зникнення цивільних осіб.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 9 квітня, 35 раз обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються.

Як повідомлялося, 26 березня учасники Тристоронньої контактної групи погодили безстрокове припинення вогню в Донбасі з 00:01 п'ятниці 30 березня. "Великоднє перемир'я" стало 14-м з початку війни на сході України.

З 5 березня в зоні АТО було оголошено всеосяжне стійке перемир'я, яке російські терористи порушили за годину після його початку. Усі перемир'я, які передували йому, також систематично порушувалися бойовиками.