UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Закарпатській області продовжили обмеження пасажирських перевезень

Обмеження діятимуть до 5 квітня. 

Регіональна комісія ТЕБ та НС продовжила обмеження пасажирських перевезень в Закарпатській області до 5 квітня. Про це повідомила пресслужба Закарпатської обласної адміністрації в Fаcebook.

"Продовжити до 5 квітня 2021 року обмеження введені рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 23 березня 2021 року № 7 щодо здійснення на території області регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним та залізничним транспортом (п. 2, 3 протоколу засідання від 23 березня 2021 року № 7)", - йдеться в повідомленні. 

До 5 квітня рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС продовжено обмеження пасажирських перевезень в Закарпатській...

Опубликовано Закарпатська обласна державна адміністрація Вторник, 30 марта 2021 г.

Зазначається, що в області забороняються регулярні та нерегулярні перевезення автомобільним транспортом, крім транзитних перевезень та перевезень:

Читайте також: Локдаун у Львові продовжили до 12 квітня: закривають дитячі садки, обмежують транспорт

Нагадаємо, Закарпатська область разом Житомирською, Івано-Франківською, Київською, Львівською, Миколаївською, Одеською, Сумською, Чернівецькою і Чернігівською областями та Києвом знаходиться в "червоній" зоні.

Раніше в Київській школі економіки прогнозували, що на цьому тижні в "червону" зону карантину можуть потрапити більшість регіонів України.