UA / RU
Підтримати ZN.ua

В уряді пообіцяли якісно новий рівень АТО після інавгурації

Підстав для введення надзвичайного стану на сході країни немає, а АТО вийде на зовсім інший якісний рівень після інавгурації.

Після інавгурації президента України антитерористична операція вийде на новий якісний рівень, переконаний перший віце-прем'єр України Віталій Ярема.

"Я знаю, що коли президент приступить до виконання своїх повноважень, то операція вийде на зовсім інший якісний рівень. Тому що це людина (Петро Порошенко), яка взяла на себе політичну відповідальність за ситуацію в країні, за наведення ладу і за мир, який повинен бути на сході країни. І враховуючи його амбіції і обіцянки українському народу, в тому числі передвиборчі, я переконаний, що ми дуже швидко наведемо лад на сході нашої країни", - сказав він журналістам після завершення засідання Кабміну у вівторок, 27 травня.

Також він висловив думку, що підстав для введення надзвичайного стану на сході країни немає.

"Сьогодні немає підстав водити надзвичайний стан, переломний момент АТО вже настав. Сьогодні той рівень нахабства, властивий терористам, вже минув і вони зрозуміли, що дратувати українську армію - це собі на шкоду. Вони це відчули під час бою вчора у Донецькому аеропорту", - сказав він.

Ярема також повідомив, що Порошенко поки не звертався до нього щодо можливості роботи за квотою президента в уряді.

Раніше перший віце-прем'єр заявляв, що антитерористична операція буде проводитися на сході України до повного знищення бойовиків. !zn

Читайте також:

Путін закликав припинити АТО в Україні

віаційним ударом знищено тренувальний табір терористів в Луганській області

У Донецьку силовики знищили два "КамАЗи", що перевозили сепаратистів

АТО буде продовжена до знищення всіх бойовиків