UA / RU
Підтримати ZN.ua

В «Укрзалізниці» попереджають про затримку поїздів на Слобожанщині

Через ворожі обстріли порушено електропостачання п’яти областей на півдні та сході країни.

У зв'язку із проблемами електропостачання у Харківській, Полтавській та Сумській областях очікуються затримки низки поїздів, повідомляє пресслужба «Укрзалізниці». Жоден рейс не скасовано, рух продовжується всією мережею залізниці.

«На вокзалах Харкова та інших тимчасово знеструмлених міст організовано безпечну висадку та посадку пасажирів. Також пасажирам буде дозволено залишитися на території вокзалів протягом комендантської години», - йдеться у повідомленні.

Можлива затримка відправлення з Харкова поїздів до Києва та Одеси. У дорозі затримаються такі рейси:

Перевізник закликає українців зберігати спокій: «Довеземо всіх, як завжди. Залізно».

Станом на 22:00

Живлення на окремих ділянках відновлено, ситуація під повним контролем, посадка й висадка продовжуються на всіх вокзалах. Пасажири приміських поїздів можуть доїхати до потрібної станції потягами далекого сполучення.

Приміський рух відновлено на Полтавщині, затримки до однієї години.  Приміський поїзд зі станції Чаплине до Дніпра поновив рух, прямує із затримкою +44 хв.

Читайте також: ЗСУ звільнили вже 3000 квадратних кілометрів територій – Залужний

Населені пункти п'яти областей України ввечері 11 вересня повністю або частково залишилися без води та світла через ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Голови адміністрацій знеструмлених областей назвали дії росіян помстою за поразку на Харківщині.