UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні знову похолодає

У найближчу добу погоду в Україні буде визначати відносно тепла і волога повітряна маса. У середу температура знизиться.

У вівторок, 8 листопада, вночі в Україні, вдень в західних областях і на Житомирщині без істотних опадів, на решті території дощі, у більшості південних, центральних областей та на Харківщині сильні, у Вінницькій, Київській і Чернігівській областях невеликий дощ, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер південно-західний, у західних та північних областях з переходом на північно-східний, 5-10 м/с, вдень на півдні та сході пориви 15-20 м/с.

Температура вночі в західних, північних і більшості центральних областей 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла; на решті території вночі 6-11° тепла, вдень 9-14°.

У Києві – вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, температура вночі 3-5° тепла, вдень 6-8°.

На середу, 9 листопада, синоптики прогнозують часом дощ, в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях місцями з мокрим снігом. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, поривчастий.

Температура вночі в західних, північних і більшості центральних областей від 2° морозу до 4° тепла, вдень 1-7° тепла; на решті території вночі 4-10° тепла, вдень 8-14°, на півдні та сході до 17°.

У Києві часом дощ з мокрим снігом. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії до 12:45 у понеділок, 7 листопада, температура в Києві піднялася до 12,5°.

Читайте також: Шевченко сподівається повернути збірній довіру вболівальників

Раніше заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко повідомив, що в листопаді-грудні 2016 року середньомісячна температура очікується близькою до норми, а в січні-лютому – вище середньої багаторічної. "Тому в цілому зима 2016-2017 року характеризується як відносно тепла", - додав заступник директора Укргідрометцентру.