UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні на цьому тижні очікується легкий мороз

Синоптики прогнозують невеликий сніг, сильних морозів на цьому тижні не буде.

У вівторок, 13 лютого, в східних і західних регіонах, а також у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях прогнозується сніг, на решті території - без істотних опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, в Карпатах 10-15° морозу, вдень 1-6° морозу, на Закарпатті 3-5° тепла; у південній частині вночі 1-7° морозу, вдень близько 0°, в Криму 3-8 тепла.

У Києві без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу.

У середу, 14 лютого, у східних і західних областях прогнозується невеликий сніг, вдень Одеської області – помірні опади, переважно дощ; на решті території без опадів.

Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу, у південних і східних регіонах і Дніпропетровській областях 0-5° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла, на півдні 1-5° тепла.

У Києві без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, середня температура повітря у Києві за півтора місяця нинішньої зими (грудень – половина січня) склала +1,1° вище кліматичної норми на 4,3°.