UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україну скоро повернуться морози та снігопади

У Києві сьогодні температура буде близько нуля.

Сьогодні в Україні очікується вітряна погода з температурою протягом доби від 3 морозу до 2 тепла.

Із середини наступного тижня до України повернуться морози до 7-10 градусів, повідомили в Укргідрометцентрі.

15 січня в Україні буде хмарно із проясненнями. Вночі невеликі опади у вигляді вологого снігу. На дорогах країни, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.

Прогноз погоди в Україні на 15 січня. Скріншот із сайту Укргідрометцентру

Температура протягом доби від 3 морозу до 2 тепла, на півдні вдень 0-5 тепла, а в Карпатах вночі 5-10 морозу, вдень 1-6 нижче за нуль.

Читайте також: У Києві через сильний вітер дерево впало на автомобіль з людьми

16-17 січня в Україні буде хмарно із проясненнями, без опадів. Температура вночі 1-6 морозу, у Карпатах 17 січня та у східних областях 7-12 морозу, а вдень від 3 морозу до 2 тепла.

Прогноз погоди в Україні на 16 січня. Скріншот із сайту Укргідрометцентру

У Києві та області сьогодні хмарно із проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура у Києві вночі 0-2 морозу, вдень 0-2 тепла, а по області протягом доби від 3 морозу до 2 тепла.

Прогноз погоди у Києві на 15 січня. Скріншот із сайту Укргідрометцентру

16-17 січня буде хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. Температура по Києву вночі 1-3 морозу, вдень близько 0, а по області вночі 1-6 морозу, вдень від 3 морозу до 2 тепла.

Раніше повідомлялося, що у 2021 році в Києві зафіксували 25 температурних рекордів. Більше рекордів було у січні та червні – відповідно 9 та 10.